בביגור הקרוב אני מתכנן להעביר משחק מיקרוסקופ או שניים, וכן הרצאה בה אני סוקר את השיטות בהן אני מריץ משחקים בביגור 12 (ביניהן מיקרוסקופ, אבל לא רק). המשחקים יהיו מיועדים לשחקנים שלא מכירים את השיטה מראש, כחלק מקמפיין ההלהבה. אז, מה דעתכם על הקדימון?
Losing is Fun
שישה הם הגיעו אל ההר, פתיתי כפור מנקדים את זקניהם. הם הוציאו את מכושיהם והחלו לחפור. עד רדת הלילה היתה להם מחילה קטנה להצטופף בה ולישון בעין אחת פקוחה, משקיפה החוצה לשמור מפני פשיטה של גובלינים. הגובלינים לא באו אותו לילה, אך הקור גבה את מחירו - אחד הגמדים שעצם עיניו בלילה לא פקח אותן שוב. מאה שנים קדימה, ארגנטיה היא עיר גמדית גדולה ומשגשגת. מחילותיה מעמיקות עד ללב ההר, ויש בהן כאלו שנשכחו כבר מלב כל גמד ובהן אוצרותיהם האבודים של דורות קודמים. מאה נוספת חולפת. הרפתקנים תאבי-בצע מקפדים את חייהם במחילות, אגב ביזת ההריסות שורצות התפלצים שהיו פעם ארגנטיה.
למה בחרו הגמדים להתיישב דווקא בהר הזה? אילו כלי נשק מופלאים חושלו בנפחיותיה של ארגנטיה בתקופת שיאה? מה הביא לבסוף לנפילתה?
בארבעת השעות שהוקצבו לסבב נספר כולנו את סיפורה של ארגנטיה, ממסעם של ששת המתיישבים הראשונים ועד לחורבנה של העיר, ונענה על השאלות הללו ועוד רבות אחרות.